Koulutukset

SAY:n järjestämää koulutusta

Audiologian päivät

SAY järjestää joka vuosi valtakunnalliset audiologian päivät, jotka vuorottelevat viidessä yliopistokaupungissa. Lisäksi pyritään pitämään vuosittain koulutusta teknisessä audiologiassa.

Seuraavat audiologian päivät järjestetään Kuopiossa 11.-12.4.2019, tarkempi ohjelma myöhemmin. Alustavasti koulutuspäivien aiheita ovat hälypuhetesti, kuulemisen haasteet muuttuvassa oppimisympäristössä ja liikkuvissa kouluratkaisuissa sekä audiologian historiaa ja tulevaa.

Teknisen audiologian päivät

Teknisen audiologian koulutuspäivät järjestetään Helsingissä 19.-20.11.2018. Tänä vuonna uusittu ohjelma. Koulutuspäivillä aiheita ovat nykyaikaisten kuulokojeiden teknologia, käytännöt ja laadunvarmistus. Lue ensin ohje ja ilmoittaudu sitten tästä linkistä.
Info teknisen audiologian päiville osallistujille 2018
Teknisen audiologian aikataulu ja ohjelma 2018

Muuta audiologian koulutusta

SUOMESSA

27.-28.9.2018 Satakieliseminaari Kuopiossa.
Lisätietoja sivulta

ULKOMAILLA

Seuraava NAS-yhdistyksen kongressi pidetään Odensessa Tanskassa 13.-15.5.2020. Lisätietoja kongressista: http://nas2020.sdu.dk ja myös NAS kotisivuilta www.nas.dk löytyy linkki.