Koulutukset

SAY:n järjestämää koulutusta

Audiologian päivät

SAY järjestää joka vuosi valtakunnalliset audiologian päivät, jotka vuorottelevat viidessä yliopistokaupungissa. Lisäksi pyritään pitämään vuosittain koulutusta teknisessä audiologiassa.

Valtakunnalliset audiologian päivät pidetään Scandic Kuopiossa 11-12.4.2019. Koulutuspäivien aiheena ovat mm. audiologian päivät 40 vuotta, hälypuhetesti, muuttuva koulumaailma ja sisäkorvaistutehoidon kriteerit. Koulutuspäivien ohjelman löydät täältä ( Audiologian päivät 2019 lopullinen ohjelma).

Infoa osallistujille, lue tämä ennen kuin ilmoittaudut ( Infoa osallistujalle).

Infoa näytteilleasettajille ja mainostajille ( Infoa näytteilleasettajalle).

Teknisen audiologian päivät

Teknisen audiologian koulutuspäivät järjestetään Helsingissä 19.-20.11.2018. Tänä vuonna uusittu ohjelma. Koulutuspäivillä aiheita ovat nykyaikaisten kuulokojeiden teknologia, käytännöt ja laadunvarmistus. Lue ensin ohje ja ilmoittaudu sitten tästä linkistä.
Info teknisen audiologian päiville osallistujille 2018
Teknisen audiologian aikataulu ja ohjelma 2018

Muuta audiologian koulutusta

SUOMESSA

27.-28.9.2018 Satakieliseminaari Kuopiossa.
Lisätietoja sivulta

ULKOMAILLA

Seuraava NAS-yhdistyksen kongressi pidetään Odensessa Tanskassa 13.-15.5.2020. Lisätietoja kongressista: http://nas2020.sdu.dk ja myös NAS kotisivuilta www.nas.dk löytyy linkki.