2019-08-15 18:45:47

Valtakunnalliset audiologian päivät

Valtakunnalliset audiologian päivät järjestetään 1.-3.4.2020 Helsingissä, Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki. Ohjelmassa on mm.: Teknisen audiologian iltapäiväkoulutus (oma ohjelma), Ruotsalaiset audiologian laaturekisterit. Audiologisen datan tietokannat. Terveyskylä, digihoitopolut sekä Kuulotalo. Big Data audiologiassa. Meningiitti ja kuulo. Sisäkorvaistutetta käyttävän lapsen kielen kehitys. AV-terapia (audioverbaalinen). Puheen näkeminen. Yo-kirjoitukset ja todistukset. Toiminnallinen kuulon alenema. Kelan etäkuntoutus. Sisäkorvaistutteiden etäsäätö. Tarkempi koulutuspäivien ohjelma on julkaistu koulutusta –sivulla.

Ilmoittautumislinkki koulutuspäiville on avautunut ja näkyvillä Koulutukset -välilehdellä.

2019-12-19 12:24:56

Teknisen audiologian koulutuspäivät

Toistaiseksi viimeiset Teknisen audiologian koulutuspäivät pidettiin marraskuussa Helsingissä Folkhälsanilla. Päiville osallistui noin 130 henkilöä. Koulutuspäivät olivat erittäin onnistuneet ja järjestelyt toimivat. Kiitos kaikille koulutuspäiville osallistuneille ja erityiskiitos Ville Sivoselle merkittävästä panoksesta vuosittaisten koulutuspäivien järjestämisessä ja vastuunkannossa.

Jatkossa teknisen audiologian koulutuspäivät korvautuvat audiologian päivien yhteydessä järjestettävällä erillisellä Teknisen audiologian iltapäivä –koulutuksella, tämä järjestetään ennen varsinaisia audiologian päiviä. Yhdistys järjestää sen ajankohtaisista teknisen audiologian aiheista ja ensimmäinen iltapäiväkoulutus järjestetään ensi kevään audiologian päivien yhteydessä.

2019-12-19 12:26:57

Apurahat

Suomen audiologian yhdistys on myöntänyt vuoden 2019 apurahan (4000 €) knk-erikoislääkäri Venla Lohelle tutkimukseen, joka on osa hänen väitöskirjatyötään ”Ikääntyvien kuulo – epidemiologinen seurantatutkimus”. Yhdistys onnittelee apurahan saajaa

2019-12-19 12:31:16

Yhdistyksen julkaisut

Aikaisemmin ilmestyneitä yhdistyksen julkaisuja (teknisen audiologian koulutuspäivät ja audiologian päivät) voi tilata suoraan: sari.vikman@pshp.fi. Julkaisujen hinnat vaihtelevat ilmestymisvuoden mukaan, tarkemmat tiedot ja tilausohjeet yhdistyksen nettisivuilta.

2019-12-19 12:31:31

Jäsenhakemukset

SAY:n jäsenhakemuksia voi toimittaa suoraan yhdistyksen sihteerille (kaijavee@gmail.com) tai täyttää audiologian päivien yhteydessä. Uudet jäsenanomukset hyväksytään aina kevään audiologian päivien yhteydessä olevassa yhdistyksen vuosikokouksessa.